Vraag een offerte aan

Legservice

Maak gebruik van onze legservice

Heeft u een nieuwe vloer uitgekozen en wilt u deze laten leggen door professionals? Of dit nu bij ons is of bij een andere vloerenspecialist. Wij van de PVC Meester helpen u graag. wij hebben een groot team van leggers en zorgen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe vloer. Wij werken tegen zeer scherpe tarieven en gaan pas weg als u helemaal tevreden bent.

Wilt u dus een mooi gelegde vloer tegen de beste prijs, dan houden wij ons zeker aanbevolen.

Laminaat laten leggen

Wanneer u handig bent, dan kunt u uiteraard zelf de vloer leggen. Maar door ons in te schakelen kiest u voor het beste resultaat en mocht er iets misgaan of gaan er planken verloren, dan is dat onze verantwoordelijkheid. Onze professionals leggen dagelijks vloeren, waardoor wij oprecht kunnen zeggen dat wij hier specialist in zijn. Wij leggen de vloeren doorgaans binnen een dag en afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters werken wij in teams van twee of zal een persoon voldoende zijn. Aan het einde van de dag is de ondervloer gelegd, de laminaatvloer geplaatst en is het afgewerkt en voorzien van plinten. Met andere woorden wij besparen u tijd & arbeid en zorgen voor een hoge kwaliteit vloer.

Pvc vloer laten leggen

Ook het leggen van een PVC vloer is iets wat geen makkelijke klus is. Dit kunt u ook het beste aan ons overlaten. Door ons in te schakelen kunt u er op aan dat zowel bij een plak als een klik PVC vloer u het mooiste resultaat krijgt. Bij het leggen van een PVC plak vloer ziet het proces er iets anders uit. Deze kunnen we verlijmen en/of zwevend neerleggen op een plak ondervloer.